FAQ

Når man designer produkter via internettet, er brugevenlighed den største udfordring. At nå fra dig og dine ønsker, til os og ned til resultatet. Her er et par forklaringer på den process.

Der findes forskellige processor til forskellige produkter for at opnår det ønskede design. Nogle skrifttyper kan godt skæres i vinyl til f.eks kimonoer når størrelsen er stor, men skal de på et par strømper som kræver en lille skrifttype, så kan det ikke lade sig gøre.
Derfor vil du opleve forskellige skrifttyper til forskellige produkter. 

Også her er teknologien forskellig fra produkt til produkt.
Tekstil tryk skæres i folie. Folie som findes og indkøbes i forskellige men ikke alle farver.

Digital tryk til tekstiler overføres med print og er bundet af CMYK farver.

Endelig er UV-print til bl.a. æsker og poser ligeledes bundet af CMYK farverne.

Desuden har vi på forhånd udvalgt skriftfarver som tager sig godt ud til lige netop det produkt.

Forsendelse

Levering sker i samarbejde med GLS og følge GLS´ leveringstider fra afsendt ordre.

Personlige varer er designet og produceret i hånden. Vi gør meget ud af at sørge for estetik og symmetri. Dine personlige gaver er ikke en vare vi blot hiver ned fra hylden. - Det er årsagen til følgende leveringstider, men vi bestræber os altid på at levere så hurtigt som muligt.

DK: Op til 14 hverdage fra bestilling.

Særlige promotions kan sendes tidligere, men følger stadig GLS´ leveringstider fra afsendt ordre.

DK: Det gør de dels for at beskytte æskerne bedst muligt og fordi, det giver en helt særlig følelse, selv at samle og arrangere sin gave.

Vi producerer og pakker din personlige gave så den er flot og præsentabel. Så pakker vi den i beskyttende bobbleplast og fyldpapir så den er godt beskyttet.

Vi sender derefter pakken med GLS som overtager fragten. Vi ville gerne me kan desværre derfor ikke garantere, at varerne ikke ligger på deres oprindelige plads ved fremkomsten.

Reklamation og refundering

Hos BEMY får du både almindelige produkter og særligt designede produkter til den enkelte kunde. Læs her om reklamation og refundering for begge dele.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, for produkter som ikke produceres særligt til kunden. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. BEMY vil i tilfælde af berettiget reklamation, dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Varer der designes specifikt til kunden er ikke dækket af reklamation. Refundering ydes dog i tilfælde af fejl på det oprindelige produkt(grundproduktet).

Vi bestræber os altid på at skabe så flot et resultat som muligt. Du skal være opmærksom på, at fotos og video kan give et andet indtryk af varerne end det fysiske resultat.

Når du handler hos os, accepterer du samtidig en vis kunstnerisk frihed, så dit ønskede design passer bedst muligt til dit valgte produkt. Derfor refunderes personlige produkter heller ikke på denne baggrund. 

Når det er sagt, ønsker vi naturligvis kun at din gave og overraskelse er så perfekt som du ønsker det. Kontakt os derfor endelig, så finder vi en løsning.

Hvis jeg har mit eget design?

Vi byder alle designs velkommen og elsker unikke ideer. Kontakt os og fortæl os om din ide. Vi er sikre på det kan lade sig gøre.

Der er ingen grænser for hvad du kan pryde de personlige varer, gaveæsker eller poser med. Ikoner, symboler eller tekst kan tilføjes som du drømmer om.

Det er naturligvis relativt, hvilke designs, ikoner og tekst der er plads til på de enkelte produkter.

Vi vil til enhver tid forsøge at skabe det flotteste resultat for hvert individuel projekt, og først når DU er glad og tilfreds, sættes projektet i produktion.

Formatet af dine ønsker skal være kompatibel med vores designprogram. Derfor er det vigtigt at dine drømme kan konverteres til det der kaldes SVG, PNG eller PDF - Det skal vi nok hjælpe med når vi taler sammen.