EPOS - high end audio - World Wide Promotion

 
Når du som virksomhed skal promovere dig selv eller dine produkter, er der i dag rigtig mange forskellige knapper at trykke på. Google, Facebook og Instagram er naturligvis store spillere på det marked, men skal det være lidt mere personligt, ekstravant og ægte, så er der mange firmaer som benytter sig af Influencer arrangementer, gaveudsendelser og online events.
Influencer arrangementer kan du invitere til, og imponere gæsterne med dine nye produkter. De kan se, føle og høre i omgivelser DU har valgt med sans for detaljer og helehedsoplevelse.
Du kan også sende personlige gaverposer eller æsker ud og promovere et event eller produkter.
Og så kan du gå hele vejen, som EPOS i dette tilfælde gjorde, med et storstilet online event, koordineret på tværs af hele verden. Startskuddet gik med udsendelsen af specialdesignede gaveæsker fyldt med infomateriale, lækker chokolade, promotion tilbehør og luksus logo mulepose.
BEMY levere ikke bare gaveæsker med tryk. Vi levere ikke bare promotionmaterialer.
VI LEVERE HELE PAKKEN
Vi er med fra start til slut når firmaer skal promovere, og vi hjælper med erfaringer inden for design, farvesammensætninger, varer og helhedsindtrykket. Og så hjælper vi med endnu en vigtig detalje - forsendelse. Det er nemlig ikke lige meget hvordan dine pakke sendes.
Kontakt os så tidligt i processen som muligt. Der er mange faktorer at tage højde for, og vi hjælper gerne med dem alle sammen.