Brainstorming med de bedste i branchen

Jeg har altid drømt om at arbejde i bryllupsbranchen. Jeg har også altid drømt om holde mit bryllup på et stort smukt gods. At kunne invitere hele familien, svigerfamilien og alle venner og veninder til uforglemmelige oplevelser, som alle vil kunne huske tilbage på, og sidde med et lille smil på læben. Et sted, hvor jeg kunne få lov til at føle mig som en virkelig prinsesse, og ose mig i smuk natur, god stemning, luft og plads og være helt fri for bekymringer… Og hvor der ikke findes dårlige billeder, fordi omgivelser simpelthen nægter at gøre billederne dårlige.
Borddækning_Kim_K_Sørensen
foto: Kim K. Sørensen
Borddækning_Kim_K_Sørensen
foto: Kim K. Sørensen
I tirsdags var jeg så heldig at få et møde i stand med Maria Lyng, der er bryllupsarrangør på dette smukke Gods. Jeg var der for at finde inspiration og høre om de muligheder der er, ved at holde sit bryllup på et gods. Høre om Marias erfaringer og perspektiv på bryllupper i dag. Og så tilbød hun at jeg kunne holde et photoshoot med de kommende personlige gaveæsker på godset – Wuhuuu endda i brudesuiten!
Hos Sonnerupgaard er der nærmest ubegrænsede muligheder. Sengepladser til 16o personer må tale for sig selv.
Efter en hyggelig snak og brainstorming over en kop-tår kaffe i den smukke hovedbygning, blev jeg vist rundt i de forskellige locations og vi var blandt andet i 1877-laden. – med plads til 500 spisende gæster kan man holde TEMMELIG store bryllupper!
1877-laden – Fotograf: Linn Nessen
Jeg har ikke selv opgivet håbet endnu. Selvom jeg allerede er gift, smukt og intimt som det var på vores egen solbeskinnede terrasse, med borgmesteren og et par naboer som vidner, så drømmer jeg stadig om at gå op af kirkegulvet ved min fars side, møde min mand og nyde de smukke ord fra præsten.
Borddækning_Kim_K_Sørensen
Anyways, hvor er jeg misundelige på jer kommende brude, der er så heldig at have nået at booke en dato på Sonnerupgaard Gods. I har virkelig noget at glæde jer til. Hvis I skulle være endnu mere heldige at kunne booke Maria som bryllupsarrangør, så kender hun stedet helt ude i krogende. Min oplevelse af hende var, at intet må være overladt til tilfældighederne,  så ja, i kan føle jer 100% sikre på, at der er styr på sagerne.
Borddækning_Kim_K_Sørensen
Foto: Diana Rose

Foto: Unni Foto

Foto: Diana Rose

BEMY går snart i luften, og vi er i fuld gang med at finde leverandør og lave aftaler på kryds og på tværs. Der er simpelthen for få timer i døgnet, når man også har to små dejlige krudtugler:) Tænk hvis man ikke havde brug for at sove.
I dag fik vi så vores nye æsker. Vi skal igang med prototyperne som skal på udstilling snart. Og jeg kan love jer, at det er lækkert og smukt. Jeg er helt vild med de farvekombinationer vi er nået frem til, og der skal også nok snart komme et indlæg, hvor I kan se de fine æsker rigtig folde sig ud, med dekorationer og produkter og det hele:)
Tusind tak Maria, for et skønt møde. Det var en sand fornøjelse at besøge det smukke Gods, og jeg glæder mig meget til vores samarbejde i fremtiden. Der vil helt sikker være fantastiske stemninger at fange gaveæskerne i, og jeg vil opfordre enhver, der så meget som strejfer tanken om et bryllup på et gods, at kigge forbi Sonnerupgaard.