Bemy portfolio

Med uddannelser og erfaringer indenfor eventplanlægning, performance design, SOME(social media), IT og teknologi er vi godt rustet til, at hjælpe dig og din virksomhed. Det er ikke uden betydning hvordan dit event eller dine varer tager sig ud i virkeligheden, såvel som på sociale medier.

Som eksempel kommer vores eget primære kundesegment 96% fra Instagram. Det er vi gode til!

Vi rådgiver og vejleder blandt andet i forhold til farvesammensætninger og designs til specifikke events eller ved udgivelser, produktlanceringer og firmagaver.

Bemy ApS tilbyder dig naturligvis vores produktkatalog, som er i stærk udvidelse, målrettet og udviklet til dig og din virksomhed, men som vi allerede flere gange har gjort, løser vi også mere individuelle og firmaspecifikke opgaver.

Det kunne være opgaver som;

  • Firmagaver til jul og jubilæum.
  • Gaveposer og/el æsker til branding og produktlanceringer.
  • Standopsætninger af personlige gaveprodukter til dine events.
  • Udvikling og opsætning af specifikke løsninger til dit arrangement.
  • Print på- og udvikling af dine egne produkter.

Står du med en specifik opgave, eller ønsker du tilbud på en større ordre, så kontakt os endelig på telefon eller mail. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed.

 

Produktlancering & instagram reklamer

Skal du have lanceret et nyt produkt, nå ud til influencers eller andre reklame fremstød, så er personlige æsker, poser og muleposer en perfekt løsning. Gir et personligt og særligt indtryk hos modtageren og tager sig vildt godt ud på sociale medier. Det er MUSTHAVE som her for Irina The Diva, Niels Laigaard & Rosé.dk

                    

  

 

Eventartikler og opsætninger
Vi trykker, leverer og opsætter også gerne artikler til events og særarrangementer som her, de flotte personlige cancerbånd som bordkort.

 

 

Customized emballage

Præsentation af produkter til udstillingsvinduet, til messer eller som her, til Scandinavian Cosmetics Instagram Event

 

 

Firmalogoer, #-tag promotions og limited offers

 Har du et reklamefremstød, et evnet eller skal du blot lige teste et nyt produkt af, så kan vi hjælpe med både store og små ordre af emballagen.
Som f.eks DinDuft. & Cammilla Malmberg.

          

 

 

Kontakt os på mail eller ring til os, så finder vi sammen en løsning der passer lige netop dig og dit produkt.