FAQ

Levering

Levering sker i samarbejde med GLS.

Danmark - Sverige - Norge

DK:Typiske leveringstid er inden for 10 dage. I travle perioder op til 21 dage.

SE:Typisk leveranstid är inom 13 dagar. Under upptagna perioder upp till 24 dagar.

NO:Typisk leveringstid er innen 15 dager. I travle perioder opp til 26 dager.

DK:Det gør de dels for at beskytte æskerne bedst muligt og fordi, det giver en helt særlig følelse, selv at samle og arrangere sin gave.

SE:De gör detta delvis för att skydda lådorna på bästa möjliga sätt och eftersom det ger en mycket speciell känsla, även för att samla in och ordna sin present.

NO:De gjør dette delvis for å beskytte boksene på best mulig måte og fordi det gir en veldig spesiell følelse, selv for å samle og ordne gaven deres.

Se evt. illustrationen nederst på siden. 

Reklamation og refundering

Hos BEMY får du både almindelige produkter og særligt designede produkter til den enkelte kunde. Læs her om reklamation og refundering for begge dele.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, for produkter som ikke produceres særligt til kunden. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. BEMY vil i tilfælde af berettiget reklamation, dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Varer der designes specifikt til kunden er ikke dækket af reklamation. Refundering ydes dog ved fejl eller afvigelser fra kundens bestillig.

Hvis jeg gerne vil have et helt særligt design?

Vi byder alle designs velkommen og elsker unikke ideer. Kontakt os og fortæl os om din ide. Vi er sikre på det kan lade sig gøre.

Der er ingen grænser for hvad du kan pryde de personlige varer, gaveæsker eller poser med. Ikoner, symboler eller tekst kan tilføjes som du drømmer om.

Det er naturligvis relativt, hvilke designs, ikoner og tekst der er plads til på de enkelte produkter.

Vi vil til enhver tid forsøge at skabe det flotteste resultat for hvert individuel projekt, og først når DU er glad og tilfreds, sættes projektet i produktion.

Formatet af dine ønsker skal være kompatibel med vores designprogram. Derfor er det vigtigt at dine drømme kan konverteres til det der kaldes SVG. - Vi skal nok tage hånd om dette når vi taler sammen.