Vores historie

Mit navn er Maja. Jeg er direktør i BEMY og jeg er SÅ glad for at du kiggede forbi og er nysgerrig på vores historie.

BEMY er etableret i 2019 af min mand og jeg. Vi har været på mange sjove og snørklede veje for at nå frem til BEMY, og historien skrives stadig hver eneste dag. Det er en spændende rejse vi har begivet os ud på. Vi er gået fra en undren, en idé og et hobbyprojekt, til en seriøs og ærlig forretning, der hver dag arbejder for, at gøre dét at give en gave, til noget personligt. Noget der kan skabe minder, og gøre det med sans for kvalitet og støtte til iværksætteri.

Jeg er mor til to dejlige unger – Mathias og Ida, og så er jeg frue til en politiassistent. Så der er nok at se til herhjemme.

Mor, politifrue, og Big Time iværksætter

Jeg er uddannet i Performance Design og Virksomhedsstudier, og jeg har altid arbejdet med events og planlægning, om det så var i Girlsquad i mine “unge dage”, som aktiv frivillige projektleder i Thin Blue Line Denmark,  eller som Direktionskonsulent i Vridsløselille Statsfængsel – ja LILLE mig i et kæmpestort lukket fængsel og ja, det var også der vores elskede Egon Olsen fra Olsen Banden sad…

Det at arbejde i et lukket fængsel gav mig ben i næsen og troen på, at vi kan meget mere end vi tror – og nu er jeg altså sprunget ud i det med begge ben, Big Time IVÆRKSÆTTER! Det har været en lang “rejse” og altsammen har inspireret mig til hvad BEMY skulle være.

Bryllupsverdenen

En del af arbejdet med bryllupper, handler om planlægning, styling, farvesammensætning og visualisering. Vigtigst er samtalen med menneskene bag. - Det er dét der er min passion.

At kunne omsætte brudens tanker, følelser og ønsker, til noget virkeligt. Noget der kan ses og røres og noget som rør os. Jeg elsker at style. At få ting til at passe sammen i en højere enhed.

Med BEMY kan jeg få lov til, at bruge alle mine kompetencer. Og jeg tager den samme ildhu med mig, når vi tager på photoshoot, til messerne og til samtaler med nye leverandøre. Jeg brænder for perfektionismen. For kærligheden i at give og for glæden i smukt og godt dansk håndværk –

Der er absolut ingen grund til, at andre ikke også skulle kunne mærke det.