Om BEMY

BEMY blev etableret i 2019 med ideen om, at gøre gaven personlig igen. Det opstod af den stigende tendens til, at give personlige gaveæsker og gaveposer til særligt brudens brudepiger, bedste veninder, mor eller svigermor.
Vi er gået fra en undren, en idé og et hobbyprojekt, til en seriøst og ærlig forretning, der hver dag arbejder for, at gøre dét at give en gave, til noget personligt.

Til bryllupper

Hvorfor ikke forlænge bryllupsglæden! At planlægge sit drømmebryllup er en lang rejse, en fantastisk rejse, og hvorfor ikke dele din fantastiske rejse med dem, du har tætteste på, på en helt særlige måde?
Det er lige præcis dét, der er formålet med de personlige gaveæsker.
DU gør dine fine gaveæsker helt personlige, og DU “frier” til dine veninder – “Will You Be My Bridesmaid?”. Så kan du sammen med dine veninder, dele glæden ved bryllupsplanlægningen, og samtidig sige tak, fordi de netop er ved din side på din rejse og på DEN STORE DAG!

Julegaver og fødselsdagsgaver

En personlig gave, hvad enten det er i pose eller æske, gør indtryk. Brug dem f.eks til Julegaver eller fødselsdagsgaver, hvor den heldige modtager kan se, at der er gjort noget ud af den særlige dag.

Valentinsgave, babyshower, dåb og navngivning

Valentinsgaver har i lang tid været populært i Danmark, ligesom en dåbsfest og navngivningsfest også afholdes i stor stil. Som så mange andre begivenheder og højtider, er babyshower og navngivningsfester nu også en trend der bliver større og større herhjemme. En personlig gave giver SÅ meget mening til disse begivenheder.

Firmagaver og logoartikler

Hvis dine medarbejdere skal forkæles til jul og jubilæum eller hvis du står med et særligt arrangement, et stort event eller en udgivelse, så kan de personlige gaveæsker i den grad bruges. Ret dem til på hjemmesiden, eller kontakt os så vi får dine gaveæsker og poser helt perfekte til Jeres firma.

Vi har visioner

-og de må gerne være store – har vi ladet os fortælle.
BEMY skal udvikles, og det skal det i samarbejde med dig. Hvad er en personlig gave for dig og hvad kunne DU tænke dig at give i gave.
At du har sat dig ned og brugt tid på at designe en helt særlig gave. Valgt produkter som du mener passer allerbedst til ham eller hende. Det er dét der spreder glæde og kærlighed, som ringe i vandet.
Vi vil gerne være med til, at hjælpe lige præcis DIG, med at gøre noget særligt for andre – vise din taknemlighed og kærlighed til andre og sammen kan vi altså lade kærligheden blive til ringe i vandet.
Det er dét, der skaber minder.

Teamet

Maja Hauerberg Hornskov

Medejer og adm. dir. - Design og marketing - Business relations
      

Richard Borring

Medejer - Økonomi og indkøb - Teknik og web